21 januari 2017

Trumpie

By In verre 2 min

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen mededelen dat wij ons assortiment barbies hebben uitgebreid met een nieuwe pop: Trumpie. Met zijn gele toupetje, grote mond en oranje teint zal Trumpie een bijzondere aanvulling zijn op uw collectie.

Trumpie reist, na een lange verkiezingsstrijd, af naar Washington om zich te vestigen in het Witte Huis. Zijn presidentschap verloopt echter desastreus; zijn ideeën blijken onuitvoerbaar en hij ondervindt veel weerstand van Barbie, Skipper en Ken. Tot overmaat van ramp wordt er in Barbieland dag in dag uit geprotesteerd tegen zijn plannen. Bedenkt u zelf welke verschrikkelijke avonturen hij en zijn vriendjes meemaken!

Productspecificatie
Trumpie is 25 cm hoog en is gemaakt van kunststof. De barbiepop is niet geschikt voor boze witte mannen. Wij hebben Trumpie speciaal ontworpen voor vrouwen van 3 tot 93 jaar; benen en armen kunnen alle kanten op worden gedraaid, zijn haardos kan eenvoudig worden losgetrokken en u kunt zelfs een barbiesok in zijn mond proppen (sok wordt gratis bijgeleverd). Trumpie laat alles met zich doen, dus grijp ‘m bij z’n kladden!

Speciale editie!
Deze bijzondere uitgave van de barbiepop heeft een drukpunt, dat werkt op zonnecellen op de rug. Als u op Trumpies neus drukt, begint hij te tieren en te vloeken, en met zijn benen te trappelen. Vanwege zijn hoge energieverbruik, raden wij u aan Trumpie regelmatig op de vensterbank in de volle zon te leggen zodat hij kan opladen.

Accessoires
U kunt de collectie uitbreiden met de Trumpie Tower en/of met plastic stenen voor het bouwen van een Hoge Muur. Accessoires als haarlak, een kam en Mexicaanse vlaggetjes zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook kleding en golfsets voor Trumpie zijn bij ons te koop.

Zowel Trumpie als de Trumpie Tower en de Hoge Muur kunnen na gebruik volledig worden gedemonteerd zodat pop en toebehoren weer veilig kunnen worden opgeborgen in de doos. Mocht u genoeg hebben van Trumpie, dan kunt u hem eveneens retour zenden of afleveren bij een van onze verzamelpunten. Wij zullen Trumpie dan geheel kosteloos recyclen.